31 mars 2023

Nytt

Igår gjorde jag nya smycken som kommer ut i webshopen under morgondagen. www.hannadesign.se

Jag och barnen har haft en riktig mysdag, fotbollspelande i hallen, legobyggande och filmmys. Draktränaren blev det och en stor skål popcorn till. Smarrigt. Det är tur jag tränar, annars hade jag rullat fram. Det har blivit alldeles för mycket sötsaker den senaste tiden. Kladdkaka och grädde är min och Rickards nya last.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nytt

 1. Sv: Åh ja, underbart gott. Så gott att karln och hans vänner mumsade i sig alla på bara någon timma. Tur man kan baka igen :'D haha. Hoppas du har en fin kväll, kram!

 2. sv:Oh men jag också. Vad underbart att kunna köpa in precis de möbler man vill ha. 🙂 På en gång och inte ta det lite eftersom och slippa iallafall ha sådana som man inte trivs med. ^^

  Vackra smycken du gör. 🙂 Önskar att jag kunde vara sådär händig/pysslig av mig.

 3. Jättefina smycken! Duktig du är!
  Och Draktränaren är SÅ bra! En av våra favvofilmer här hemma. 🙂

  Näe, det kan jag inte säga att du gjorde. Hehe. 🙂 Hoppas på bättre bidrag nu på lördag.
  Ja, barnmorsebesök är alltid trevligt. Så spännande så! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: