Här är Ida bara tre dagar gammal. Så liten. Hade glömt bort de här bilderna, när jag tog dem så hade jag inte minneskortet i och igår när jag laddade över bilder till datorn så ”dök de upp”.

Godmorgon! Ida vaknade vid sex och ville ha frukost men sen somnade vi om. Så välbehövligt. Jag gillar inte sovmorgon för jag tycker dagen går så fort men ibland är det så skönt. Som idag. 🙂

Planer idag är småbarnsmusik med vänner och i eftermiddag  ska jag göra något så glamoröst som att tvätta. Om vi inte struntar i det och åker till Busfabriken. Får se vad orken räcker till.

Undrar vad Samuel tänker på här. Verkligen i drömmarnas värld. Alexander ser ut att tänka ”ge hit katten”.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Naw så liten hon var 🙂 Jag blir väldigt sentimental när jag kikar på bilder från Alvas första månad. Det känns så länge sen men ändå inte! Märklig känsla.
    Ha en bra dag med tvätt, bus eller vad det nu blir.

  2. avatar

    Härliga bilder! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: