29 november 2023

Snögubbe

Det gick inte så bra att bygga en igloo. Det blev en snögubbe istället. 🙂 Vi band även ihop pulkorna och åkte tåg. Hur roligt som helst.

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag men jag är glad ändå. Idag kommer T och hennes barn. Ska bli kul att se deras nyaste familjemedlem. Vad har ni för lördagsplaner?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Snögubbe

  1. sv: ja det finns en liknande hos H&M fast det är endast för bebisar upp till storlek 86, har köpt två såna till min lilla 😉 men den är mycket ljusare än den från pompdelux.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: