Dagens Ida, iklädd klänning från KappAhl och strumpbyxor och body från HM.

Åh, vilket härligt väder det är. Strålande sol och plusgrader. Vi har varit i Busfabriken på förmiddagen och lekt en massa. Det är inte lätt att hänga med grabbarna i deras tempo, man kommer ohjälpligt efter i tunnlarna. Men skoj är det.

Ikväll ska Samuel och Rickard på hockey så jag, Alex och Ida får en kväll för oss själva. Får se vad för skoj vi hittar på.

Hoppas ni har en härlig lördag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh, vilken go! 😀

 2. avatar

  Lilla dockan! Så fin!!!

 3. avatar

  Vilken sötnos!

 4. avatar

  Vad fin hon är! Och vilken fin klänning!
  Ha en mysig lördagkväll!

 5. avatar

  Vilken sötnos!!
  Jag håller med att Estelle är fint =) Är man kunglig antar jag att man måste ha många namn som kanske inte nödvändigtvis passar ihop.
  Ha en mysig lördagskväll

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: