Av en vän fick Ida de här byxorna. Nu är de urvuxna och gissa om jag blev glad när jag hittade dem i storlek 68. Klick, klick….

Helgen har passerat i ett nafs, som vanligt. Det har varit strålande sol idag och vårkänslorna spirar. Mera sånt tack. Veckan som kommer ska jag till Åtvidaberg och träffa tjejerna som jag pärlat med. De vill se lilla Ida.

Till helgen blir det match, det blir skoj att komma igång igen. Under veckan som gått har Rickard varit iväg och dömt fotboll i sportlovscupen inomhus och jag och barnen hängde med. Jag blev väldigt sugen på att döma så det ska bli skoj att komma igång igen.

Har ni haft en bra helg?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Haha, så söta!

 2. avatar

  hehe tack

 3. avatar

  Så söta byxor!!

 4. avatar

  Naw så söta byxor! Varför har jag bara grabbar??? Orättvist 🙂
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: