Imorse hade vi strömavbrott i nästan två timmar. Burr, vad kallt det hann bli. Tur att man hade en massa ljus att tända. Det är andra gången inom loppet av en månad. Tycker inte att det borde kunna hända mitt inne i stan när det inte blåser.

Alexander badar och Ida sover så medan jag väntar på att tvättmaskinen blir klar sitter jag och väljer ut lite bilder att framkalla. Den här är given. Den ska jag framkalla i större storlek och köpa en vit ram till. Det kommer bli så bra.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  mysig bild!

 2. avatar

  LIlla handen <3

  Ja, då vet du ju vad trots är. Blir väl inte direkt lättare med åldern heller kan jag tänka 🙂

 3. avatar

  Tack så hemskt mycket, vad snäll du är! :}
  .. förlåt för sent svar! ♥

 4. avatar

  Ååå vilken fin bild, det kommer bli jättefint med förstoring 🙂

 5. avatar

  sv; Den är riktigt fin! 🙂

 6. avatar

  Tråkigt att det alltid blir kallt när det är störmavbrott men annars kan det vara ganska mysigt ^_^

 7. avatar

  Oh vilken härlig bild på dig och lillan!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: