Dagens jag i blus från VeroModa (ny, var med i nellypaketet som jag hämtade ut igår), jeans HM och halsband Hannadesign.

Än så länge idag har jag hunnit med att tvätta, storhandla med mamma och tagit en timmes promenad i det vackra men kalla vädret. Strålande sol är det och då trivs jag. Andra planer för dagen är att mamma kommer i eftermiddag och så ska jag steka pannkakor till kvällsmat.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  tack så mkt 🙂
  jättefin tunika! och vad gott med pannkakor 🙂 åt jag förra veckan med sylt och grädde. älskart!
  kram

 2. avatar

  SV: Vad fin du är o gott det lät med pannkakor!

 3. avatar

  Tack så mycket :)vilka söta små pojkar du har 🙂 jättefina 🙂

 4. avatar

  Åh så gott med pannkakor.

 5. avatar

  Nejdå jag tog inte illa upp! Tycker att det ska bli roligt samtidigt som det blir lite sorgligt. 🙂

 6. avatar

  Hej!
  Ja jag har inget emot lite längre hår men sen är jag ju också ett sort fan av att se hur allt går, speciellt när det är första gången så det är den största anledningen till att vi går till en frisör, inte för vad andra tycker om min son.
  Om du uppfattar det så är det himlans synd.

 7. avatar

  Alla verkar tycka att jag ska behålla dem, men jag vill ju ha båda. 😉
  Tror jag kaaanske såg dig på stan igår, eller så var det bara någon som var jättelik dig! 🙂

 8. avatar

  Åh pannkaksmiddag!
  Det har jag inte haft sen jag bodde i Sverige! Mmmm!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: