Vilken härlig söndag vi hade. Det var så fint väder igår så på förmiddagen åkte jag och barnen pulka, gungade och hade lite snöbollskrig. Därefter blev det dags att åka hem till mina föräldrar för god mat och umgänge.
Mysigt att vara där en hel dag och bara vara, slippa laga mat och andra måsten.

Då var det ny vecka igen och planer för den här veckan är att träffa vänner, träna och lite annat smått och gott. Jag är så sugen på att pärla och tänkte sätta mig sen. Inspirationen har jag fortfarande svårt att hitta men jag vill.

Hoppas ni får en härlig måndag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vi hade skridskoåkning i helgen. Men det är för lite snö för att åka pulka tyvärr.
  Tack detsamma! Hoppas dagen och kvällen blir bra! 🙂

 2. avatar

  Vilka härliga bilder :):)

 3. avatar

  Den klänningen är så fin verkligen. Såg ut som ni hade en härlig dag.

 4. avatar

  Hej, de var länge sen, hur e allt med dig? Haft en trevlig helg?

 5. avatar

  sv: Tack så mycket! 🙂

 6. avatar

  Vilken fin tunika du har på dig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: