Ni är ett gäng som kikar in här varje dag och det slog mig att ni vet väldigt mycket om mig men jag vet inte vilka ni är. Kan inte ni som inte brukar kommentera presentera er lite. Namn, stad och ålder vore kul. 🙂

Godmorgon! Vad härligt att det är fredag. Idag är det kallt, 15 minusgrader, tur att man inte behöver gå ut idag. Vi hade tid på verkstan idag för att felsöka ett elfel i bilen men lampan slutade lysa så vi struntar i det.

Lilla Ida har blivit förkyld så hon har sovit jättedåligt i natt. Nu ligger hon på min mage och slumrar. Hoppas att den går över snabbt.

Vad har ni för fredagsplaner?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Här är en till som brukar läsa din blogg! =)Linda 31år. Mamma till 2 barn o är bosatt i Linköping. <3

 2. avatar

  Jenny, snart 34 år, Luleå.
  Hittade till din blogg idag då jag såg att du varit in på min. Trevligt att kika runt lite hos dig.

 3. avatar
  Chefen säger:

  Freddy, 'nuff said…

 4. avatar

  Camilla, 23 år, stockholmare bosatt i Linköping. 😉

  Nu är det visserligen lördag förmiddag, men jag ska försöka bli av med förkylningen under tiden jag nu alldeles strax drar iväg och går på loppisar här i stan. 🙂

 5. avatar

  Kul att du undrar vilka vi är som skriver några rader till dig då och då.:)Jag läser ofta din blogg och heter Helena , 46 år gammal. Jag bor i ett samhälle några mil från Växjö och har tre stora barn. Till vardags är jag lärare.

  Ha en mysig helg i kylan!:)

 6. avatar

  minus 15 är ju inget, här har vi haft runt minus 25-30 de senaste dagarna! 😉

  Sandra heter jag, 23 år, kommer från en liten stad som heter Nykarleby. Nykarleby hittar man i Finland, efter kusten mot Sverige, ganska exakt mitt emot umeå!

 7. avatar

  Annica, 26 år, Skellefteå och jag följer dig dagligen..
  Mina fredagsplaner är att inte lämna huset då -28 inte kändes trevligt, sticka lite grann och hoppas att nån annan lagar middag..

  Hoppas lilla Ida kryar på sig snart..
  Och att ni får en trevlig helg..

 8. avatar

  tack fina du 🙂 trevlig helg!

 9. avatar

  Tack 🙂 Ja det är så spännande!

  Jag brukar läsa din blogg ibland =) Heter också Hanna och är 22 år, bor i Stockholm.

  Trevlig helg!

 10. avatar

  Katarina 33 år, finlandssvensk bosatt i Singapore! I kväll blir det hemlagad pizza och så choklad 🙂 Ha ett fint veckoslut!

 11. avatar

  Brukar titta in dagligen 🙂
  Michaela, 26 från Tidaholm 🙂

  Ha en fin dag och hoppas Idas förkylning släpper snart, inget roligt, Polly har vart de i några dagar nu så håller tummarna att den blåser bort snarast 🙂

 12. avatar

  Jag brukar titta in lite då och då, men jag heter Elena och är 24 år gammal och kommer från Eskilstuna.:)

 13. avatar

  Marie 29 år, Lund/Malmö. 🙂

  Ha en bra helg!
  kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: