Pojkarna plockade snödroppar åt mig idag. Gissa om hjärtat smälter när de kommer in med händerna bakom ryggen och säger ”vilken hand” och när man gissat plockar de fram en bukett med blommor. Vad härligt med ett riktigt vårtecken.

Det var roligt att träffa tjejerna i Åtvidaberg igen. Eventuellt så blir det en fortsättning under våren med pysslandet. Vi fikade och tjejerna blev totalcharmade av Ida som bjöd på mysiga leenden. 

Resten av dagen har mormor och Marcus varit här. Vi tittade på hockey, ätit äggmackor och druckit alldeles för mycket te. Undrar om jag kommer kunna sova i natt.


avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hittade också en snödroppe idag, man blir helglad! Och vilka söta ungar du har 🙂

 2. avatar

  Åh, jag älskar snödroppar! Jag blev helt lycklig när jag hittade en bunt i trädgården som jag inte visste om 🙂

 3. avatar

  sv. Trodde att någon skulle vara intresserad av en au pair blogg, men tydligen inte. Aja, det var kul att han länkade iaf 🙂

 4. avatar

  Sv: Tack vad snällt 🙂

  Härligt med vårtecken!

 5. avatar

  Men så mysigt med nyplockade blommor – i februari! Heja våren! 😀

 6. avatar

  Sv: Tack så mycket! 😀

 7. avatar

  åh fint med vårtecken
  allt bra ikväll?
  händer nå skoj? kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: