29 november 2023

Vilken färg

Hur snygga är inte de här klänningarna (de står som klänningar men skulle snarare säga toppar då de är riktigt korta). Jag gillar allihop men mest tror jag att jag vill ha den turkosa, eller den vita… Men den gula är ju fin den också. I sommar matchar jag med jeansshorts  och ballerinaskor.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vilken färg

  1. Den aprikosa fastnade jag för. Tänk den med en fin bränna och lite guldigt på handlederna. BINGO! 🙂

    Sv: Tack, där var hon verkligen inte stor vår lilla donna 🙂

  2. Jättefina toppar! En sån skulle jag vilja ha. Såg att den fanns i nästintill alla färger. Det finns nog en för alla.

    Svar: Tack för din kommentar angående ensamhet på ett träningspass.

    Kram

  3. Superfina! Jag hade valt den som är orange/beige 🙂 Förresten, jag tänkte bara tipsa dig om att du kan välja "Namn/Webbadress" när du kommenterar i min blogg så får du en direktlänk till din blogg. Om man bara skriver in adressen så funkar det inte. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: