Dagens jag: jeans HM och tröja Ichi

Tack för alla era tips i inlägget nedan. Det hjälper inte att Rickard ger henne flaska och Sempers drickfärdiga ”duger” inte heller. Hon skriker lika hysteriskt när han försöker.  Att först ge bröstet och sedan snabbt byta till flaska går hon inte på. Det är en bestämd liten fröken vi har….

Planer idag: Samuel har gått till skolan och Alex ska få gå till dagis igen efter två veckors jullov och så ska jag träffa pappa en sväng på stan. Det blir ett besök på Ikanohuset och glass. Ska även handla lite till Alexanders födelsedagstårta. Han fyller fem imorgon men eftersom att Rickard jobbar så ska vi fira honom idag istället. Mormor, morfar och Marcus kommer hit  i eftermiddag.

Under natten har det kommit lite mer snö. Ikväll vill jag ut med pojkarna och busa i snön. Så mysigt.

Hoppas ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  FIN!

 2. avatar

  sv_ tack finis!

 3. avatar

  Hov vet va hon vill verkligen, hon kommer bli någe stort 🙂
  Ha en mysig födelsedag!
  Kram

 4. avatar

  sv: Kul att du håller med! 🙂

 5. avatar

  Usch vad jobbigt att hon inte tar flaska, hoppas att det löser sig snart! Så mysigt att ni har fått lite snö, här är det ett par plussgrader och strålande solsken! ha en bra dag! kram

 6. avatar

  hoppas ni kommer fram till någon lösning, går hon med på att "koppas" då?
  min äldsta avskydde sempers drickfärdiga – spydde på en gång ;))

Kommentera

%d bloggare gillar detta: