Jag älskar svartvita bilder. Den här bilden ovan vill jag förstora och sätta i en ram och ha ovanför Idas säng. Så fint!

Efter IKEA-shopping så åt vi mat hemma och därefter tog jag en promenad till M och hennes lille son. Vi hade en mysig eftermiddag med en massa prat om barn. 🙂 Planer för resten av kvällen är att få undan lite måsten (= dvs städa).

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Svartvitt är fint, jag älskar också bilder på små barns händer och fötter, tillsammans med mammans händer 🙂 såå fint!

 2. avatar

  Älskar också svart vita foton, de är mer talande än i färg tycker jag:) Har en hel vit vägg i hallen full med svart vita bilder! En otroligt söt bild på lilla handen…

 3. avatar

  Sv; ja det är svårt att låta bli att inte shoppa till den lilla 😉

 4. avatar

  Vilken fin bild.

 5. avatar

  Åh vilket fint kort!!
  Tycker absolut du ska framkalla det 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: