Jag har haft en sån mysig dag. Jag tog en promenad ner till stan för att träffa E och hennes lilla dotter. Så söt liten tjej hon har. Som vanligt när två mammor träffas så blir det massor med prat om bebisar, förlossningar och ännu mer om barn. 🙂 Vi promenerade längs med Stångån och gick sen upp till Waynes coffee och fikade. Jag tog en smarrig focaccia med kyckling och ost i. Så himla gott!

Jag och Alexander var på fem-årskontroll på BVC och allt var tipptopp där med. Han fick även sin vaccination. Han sa inte ett knyst när sköterskan stack honom. Men lite sur blev han nog allt för sen ville han gå och tyckte jag slöade för mycket. Kom nu mamma, lät det.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack så mycket för dina grattis! Din dag lät inte helt fel! Tänk så underbart mammalivet kan vara 🙂
  Kram!

 2. avatar

  Mysigt, älskar focaccia! 🙂

 3. avatar

  Hejsan
  Längesedan jag var hos dig
  Skönt de var prima
  Vad läckert detta ser ut

 4. avatar

  Jag känner igen det där med barnsnack, två av mina vänner har fått barn förra året så dom brukar träffas då och då, även jag är med då så jag har fått lära mej en hel del hihi. Kan säga jag kommer vara rädd den dagen när det är förlossning. Men än så länge är man inte gravid =)

  Det är verkligen kul att shoppa. Kan aldrig få nog, men nu blir det att ta det lugnt med det ett tag hihi.
  Ha det bra!

 5. avatar

  Vilken härlig dag. Oj, va duktig Alexander är!! När Thea ska ta vaccination får jag tvångshålla henne 🙁 Sin sprut/doktors-fobi har hon fått av sin kära mor…
  Kram Lotte

 6. avatar

  låter som en härlig dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: