Nytt år och ett oskrivet blad. 2011 var året då jag blev trebarnsmamma, undrar vad detta nya år har att bjuda på. Jag hoppas att vi alla får vara friska och att det blir ett riktigt toppenår.

Gårdagen tillbingades först hemma med att familjen kom på besök. Vi bjöd på fläskfilé och kladdkaka och glass till efterrätt. Riktigt trevligt var det.

Därefter blev det vidarefärd ut till T och E. Där var det fullt hus. Det bjöds på tacos och jag åt alldeles för mycket av både mat och godis. Mycket prat och skratt i väntan på tolvlaget då vi skulle ut och skjuta raketer. Pojkarna gillade det inte och ville sitta i bilen.

Har ni haft ett bra nyår?

Jag hoppades att jag skulle få sovmorgon idag men inte då. Ida väckte mig vid kvart över sju och det hörde Samuel som kom in till oss och började prata om Indiana Jones. Ibland pratar barnen så man tror öronen ska trilla av. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  God fortsättning! 🙂

  Ja jättekul med ny kamera 🙂 Nu fattas bara fint väder och ljus så man kan bege sej ut! 🙂

 2. avatar

  Tack för din kommentar…

  Vilken häftig bild. =0)

  Haft en trevlig Nyårsafton?

 3. avatar

  Lät mysigt 🙂 Då kommer du nog sova rätt så gott ikväll 😉

 4. avatar

  gillar bilden!

 5. avatar

  Gott nytt år!

  Fint med massa mat godis och sällskap, som det ska vara 😉

 6. avatar

  Gott nytt år! Vi hade en lugn och mysig middag hemma i goda vänners sällskap! 🙂 kram

 7. avatar

  Gott nytt år!

 8. avatar

  hoppas du får ett underbart 2012

 9. avatar

  Gott Nytt År! Hoppas att du har haft en underbar nyårafton! Underbar bild du fick till!

 10. avatar

  Jag fick faktiskt sovmorgon till 8.30. Fantastiskt!! Gott nytt år 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: