31 mars 2023

Dagens BVC-besök

Vi har ju varit så bekymrade att Ida inte blir mätt på bara bröstmjölk men BVC-besöket idag talar emot det. Nu väger Ida 6105 gram och är 60 cm lång. Vi blev inte så mycket klokare av att ta upp flaskproblemet, vi fick inga tips alls förutom det jag redan räknat ut: att blanda i bröstmjölk i ersättningen. Svårt dock för jag släpper inte i från mig mjölken. Efter 20 minuters pumpande så hade jag bara fått ut 20 ml när jag testade häromdagen. Men annars är allt tiptop med lillfröken.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens BVC-besök

 1. Hon ser ut att må bra och om hon växer så mår hon säkert bra också! Hoppas att det löser sig med flask-problemet i alla fall! kram

 2. Hon ser ut att må bra och om hon växer så mår hon säkert bra också! Hoppas att det löser sig med flask-problemet i alla fall! kram

 3. Lämnar lite tassavtryck när jag ändå kikar förbi, jag vet ju hur mycket jag själv uppskattar en liten kommentar 🙂 Jag önskar dig en fortsatt bra natt!

  ————————————–

  ..:: Hela min värld i bilder – min viktresa med 9 tappade kg och 13 kg kvar – tips på att tjäna 600kr/värvad medlem utan krångel och Tävlingar ::..

 4. Åh jag hade samma problem när jag ammade och försökte pumpa. Det var ju totalt värdelöst om jag får vara ärlig. Att sitta i 40 minuter och bli helt svett på kuppen och bara få ut 40-50 ml är inte värt det.. Jag upplevde också att jag fick rätt så dåligt samvete på grund av BVC där i början. Julian gick inte upp ordentligt i vikt när jag helammade men ändå var det ett ständigt tjat därifrån om att pumpa och mata mer, mer, mer, mer…men det enda jag gjorde hela dagarna var att pumpa och mata. Mjölken sprutade lixom och jag hade nästan föör mycket, men han gick helt enkelt inte upp i vikt. Det var inte alls kul att ha en klump i magen inför varje BVC besök (en gång i veckan i två månader) och gå ifrån varenda besök med en ännu större klump i magen..

  Min egen teori är att jag inte hade tillräckligt fet mjölk, men vad vet jag? Jag ville bara säga det att BVC ibland kanske inte tittar på amningen som något individuellt från kvinna till kvinna utan generaliserar och tycker att amningen bör ske till varje pris nästan. Missförstå mig inte för jag tycker absolut att man ska amma så mycket man kan och så länge man vill men nu så här i efterhand hade jag önskat att någon ändå sagt åt mig att inte amma och pumpa till varje pris för mitt dåliga samvete och min ångest inför hans vikt har förstört lite av mina fina minnen från bebistiden 🙁 Det var inte riktigt värt det i det stora hela..

  Åh förlåt för lång kommentar, jag vet ju inte något om din amning egentligen mer än det jag läst i detta inlägg 🙂 Jag blir bara så åsiktsbenägen när det kommer till amning och BVC..

  Riktigt söt liten tjej har ni i alla fall!

  KRAM /Tina ♥

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: