5 december 2023

En typisk torsdag

Stackars Alex blev lite påverkad av vaccinationen så han fick stanna hemma från dagis. Feber har han haft och ont i armen så det har blivit mycket soffmys.

En liten sväng på löpbandet blev det och usch vad segt det gick idag. Inte så konstigt. Dåligt med sömn och dålig matuppladdning. Det blir nya tag imorgon.

Mamma ville komma hit ocg det säger jag inte nej till. Så mysigt. Har ni gjort något skoj idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En typisk torsdag

  1. Hej Hanna, hittade din blogg och dina smycken av en slump, undrar om det är ok att skriva lite om dina smycken och naturligvis länka till din webshop?
    Vill bara kolla innan jag gör något dumt.
    Ska kolla runt lite mer här nu kram på er.
    Jamie

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: