7 december 2023

Fredag

Vad härligt att det är fredag. I eftermiddag ska vi ha lite fredagsmys och titta på Poppers pingviner med Jim Carrey i huvudrollen och äta popcorn. Det blir mysigt. I natt sov Ida jättedåligt men det var inte så konstigt eftersom hon hade sovardag igår så jag är lite lagom pigg. Då passar det bra med film.

I förmiddags var jag till jobbet en sväng. Strålande sol ute så jag promerade dit. Riktigt härligt men har träningsvärk sen träningen igår så tempot på hemvägen blev lite mesigt. Men fyra kilometer blev det. Ida fick en jättegullig pyjamas med mumintrollen på från kollegorna. Perfekt eftersom Ida kommer behöva pyjamasar i större storlek.

Tänkte blogga mer senare. Nu blir det stuvade makaroner och falukorv.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredag

Lämna ett svar

%d