Ida tyckte det var en bra idé att vara klarvaken vid halv fem så nu ligger hon här på golvet och sprattlar. Jag och barnen hade en mysig kväll med massa popcorn, kladdkaka och tecknad Spiderman. När Rickard kom hem tittade vi tillsammans på White chicks. Det blev sent. Undrar hur länge barnen sover idag…

Rickard jobbar i helgen så jag och barnen tänkte åka och hälsa på där och så ska vi på barnvälsignelse i eftermiddag. Känns som bra lördagsplaner.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Hoppas nu får en bra dag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: