Lycka är att få vara eran mamma.♥

Då var det ny vecka igen. Vad fort det går och vad härligt att våren närmar sig för varje dag. 11 minusgrader är det ute idag. En promenad vill jag ta idag, trots kylan. Jag har två paket från HM att hämta ut. Sen måste vi städa och röja idag för vid två kommer en representant från Trygg hansa hit och ska infomera om barnförsäkringar. Det är verkligen en djungel.

Hoppas ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Maria: Tack!

  M: Jo, verkligen.

 2. avatar
  M säger:

  Tack för trevlig blogg!

  Hihi fnissa lite gott för mig själv när jag läste inlägg idag, hade inte tänkt på det innan. Våren närmar sig allt mer samtidigt som vi har kallare än på hela vintern ute. Är inte årets vinter märklig?

 3. avatar

  Ja de är himla fina att titta på och ha kvar som minne:) Kram

 4. avatar

  Jämför priserna med länsförsäkringar innan ni bestämmer er!

 5. avatar

  åh fint smycke! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: