Min amaryllis som jag fick av Rickard innan jul har äntligen slagit ut sina knoppar. Älskar den här blomman. Vet någon hur man övervintrar en amaryllis?

Idag vankas BVC-besök och läkarbesök för lillpluttan. Därefter ska jag och Alexander träffa ett gäng mammor och deras bebisar.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  SÅ fin! FÅr du bra tips på hur man får dom att överleva och sen vakna till nästa jul så skriv! 🙂

  Hoppas ni har en fin dag och att BVC gick bra!

 2. avatar

  Låter som bra planer. Själv skall jag packa upp resväskorna idag. Mer orkar jag nog inte 😉

 3. avatar

  Jag visste inte att man kunde övervintra dem, men de säljer ut dem i de flesta affärerna nu för typ 30:- så jag har passat på att köpa en vit. Tycker man kan ha dem även när det inte är jul 🙂 kram

 4. avatar

  Godmorgon..Förra året blev det inte en enda jul blomma..får köpa i år i stället om 11 månader..hihi—vattna det är mitt ända tips…Ha en fin dag..hoppas att det går bra hos bvc..kram

 5. avatar

  riktigt fin blomma verkligen 🙂

 6. avatar

  sv:Tack så hemskt mycket:)

  När den blommat klart:
  Ha den i ett fönster och vattna ibland. klipp bort bladet allt eftersom de vissnar så det bara är knölen kvar…ett tips jag fick för länge sen:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: