Redan onsdag och som vanligt springer veckorna fram. Tänkte kliva upp tidigt idag men snoozade istället så kom först upp vid åtta.

Idag ska jag och Ida till stan och träffa en kollega från jobbet som har en dotter som är en månad äldre än Ida. Först blir det promenad och sen tänkte vi ta en fika. Var lite sugen på småbarnsmusiken i Pingstkyrkan men det får bli nästa vecka. Ida är ju så pass stor nu att hon är välkommen på babyaktiviteter. I nästa vecka tänkte jag testa öppna förskolan här i Berga. Vill verkligen träffa lite nytt folk.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken sötis! Lycka är att kunna snooza. 🙂

 2. avatar

  haha oh vilken sötis 😀

 3. avatar

  önskar dig en trevlig dag!:D KRAM

 4. avatar

  hon är så söt!

  ja men eller hur, det krävs mer än att läsa en blogg för att känna någon 🙂

 5. avatar

  Det låter mysigt med fika och promenad. Här blir det en sväng på stan och lite shopping! =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: