Den här fina spetsklänningen från HM är på väg till mig. Den är så fin. Matchas med boots, skinnjacka och jag vill också ha en sjal till i knalliga färger. I sommar blir det ballerinaskor eller kilklackar på fötterna.

Härliga fredag och Rickard är ledig hela dagen. Det var evigheter sen som vi var lediga tillsammans en fredag. Mysigt värre. Ida och jag sov på soffan från fem. Hon ville ha mat och sängen var full av pojkar så vi fick inte plats. Vi somnade om och hon väckte mig igen vid halv sju. Hon sover inte alls lika bra i famnen längre. Liten blir stor. Hoppas att Alexander mår bättre idag. Så tråkigt när han inte är kry. Med Samuel är allt jättebra. Vi hade ju en period med strul i höstas men det har lugnat ner sig. Nu känner jag igen min goa pojke igen.

Hoppas ni får en härlig fredag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den var otroligt fin! 🙂

 2. avatar

  Åh den klänningen är bara SÅ snygg! 🙂

 3. avatar

  Så jäääkla fiiiin!

 4. avatar

  Ja det var lite tråkigt, men som tur första gången det hände mig 🙂

 5. avatar

  sv: ja! och det är ännu vackrare i verkligheten, fantastisk utsikt!

 6. avatar

  otroligt söt klänning verkligen 🙂

 7. avatar

  Sv: Ja visst är den fin 😀

 8. avatar

  Snygg klänning!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: