Dagens mamma och Ida.

Den här veckan fick ingen bra start men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i saken. Nu kan dagen bara bli bättre. Det är strålande sol ute. Så härligt.

Helgen slutade så bra. Vi hämtade hem mat från McDonalds (nej, det var inte gott den här gången heller. Testade ChickenMCnuggets men nä, har tröttnat). Sen mumsade jag och Rickard på Vienetta och tittade på Wallander – Läckan. Mysigt.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  awe, vad fina! 😀 kram

 2. avatar

  Hoppas ni får en riktigt bra vecka!

 3. avatar

  Åh så tråkigt att du också gått igenom ett missfall! Det är hemskt och orättvist.
  Vad gullig din lilla Ida är :)ha en fin dag

 4. avatar

  Älskar tröjan Ida har på sig, var kommer den ifrån?

 5. avatar

  Vilken fin header du har bytt till! Hoppas att din dag blir bra!:) Jag ligger nerbäddad i sängen och är sjuk, inte kul.

 6. avatar

  fina ni! 🙂

 7. avatar

  Fina ni är! Ha en fin dag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: