Söt body från Småfolk. Finns på rea hos Babyshop. Ska jag eller ska jag inte….

I natt har Samuel haft lite problem med förkylning så vi har inte sovit så bra i natt. Skönt iallafall att han mår bättre idag. Skola och dagis för pojkarna och eventuellt småbarnsmusik för mig och Ida. Tycker alltid det är lite läskigt att träffa personer jag inte känner. Blir så rädd att man inte ska ha något att prata om….

Vad har ni för onsdagsplaner?


Uppdaterat 10.03 Det blir ingen småbarnsmusik idag. Jag orkar inte. Ögonen går i kors. Måste krypa ner en stund istället.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jättesöt body!

  2. avatar

    Åh så söt body, lite sommarkänsla över den! =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: