Tänk när man kan äta glass på Smultronstället igen. 🙂

Morgonmyset är det bästa myset. Sitter här med en gosig liten dotter och resten av folket sover. Idag har Samuel studiedag så något skojigt ska vi hitta på. Skulle behöva träna också men jag har lite ont i halsen så frågan är om det inte egentligen är bäst att låta bli. Jag får se hur det känns senare.

Hoppas att ni får en härlig dag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Svar: Tack så mycket!
  Din bild får mig att längta till sommaren ännu mer, glassen ser ju himla god ut!

 2. avatar

  Oooja… jag längtar efter vår och sommar!!
  Glassen såg sjukt god ut! 😉

 3. avatar

  Åh! Längtar oxå till smultronstället i sommar! Mexicana är bästa glassen (tror den heter det i alla fall – den med mexico-gubb-pinnen i, och banan), haha!

 4. avatar

  Gud vad gott det såg ut! Drömmer mig bort till en varm sommardag 🙂 kram

 5. avatar

  Ja fy tusan, det är bra drygt när sjukdomarna börjar härja. Nu hoppas jag dock att det börjat vända, han mådde bättre imorse lille pojken, så peppar peppar. 🙂

  Åh slurp, den där glassen såg ju inte helt fel ut. Haha här sitter man och väntar på lunch, blev inte alls hungrig nu. 😉 Alla glassarna såg rejäla och goda ut. Mumsigt.

 6. avatar

  Åh så gott!!

 7. avatar

  svar: tack du det kan behövas 🙂 men den här dagen kan iaf inte bli sämre hehe. ha en fin dag du med, kram

 8. avatar

  svar: Åh, tack vad roligt att höra! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: