Jag känner mig pigg och utvilad idag trots att lilltjejen trasslade i natt. Vi allihopa tog sovmorgon. Så skönt! Nu på morgonen har jag gjort av med tråkiga måsten (=betala några räkningar) men också badat mystjejen. Hon gillar det nu. Bara ligger och njuter och sprattlar.

Idag vill jag även rensa ur. Det finns så mycket saker jag sparat av nostalgiska skäl men det börjar bli lite mycket av den varan nu.

Vad har ni för planer idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Skönt med sovmorgon! Vi sov till 10.30 idag både jag och Elton. Jag var ingen sjusovare innan han kom, trodde det skulle bli tvärt om när man fick barn 😛

 2. avatar

  Fina ni är:)

  God fortsättning till dig! Många kramar

 3. avatar

  skönt med sovmorgon! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: