Vi var hos mina föräldrar i eftermiddag. Det bjöds på marängswiss och så gick vi igenom diverse grejer från min farmor, kikade på gamla kläder och hade allmänt trevligt.

Jag och brorsan delade på en servis med kaffekoppar och assietter. Älskar mönstret. Skulle vilja ha ett stort glasskåp där jag kan ställa dem.

Kikade även på kläder från när jag var liten och en urgullig rosa overall med vita hjärtan tog jag med hem. Jag hade den när jag var 1 år och den blir perfekt för Ida nästa vinter.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vilken underbar overall. såg nu att du hade länkat direkt i tidigare inlägg ang skor och örhängen.

 2. avatar

  Hann få iväg ett tomt kommentarsfält, går inte så bra när man ligger 🙂
  Fin kaffeservis, allt me mönster är ju poppis o vilken fin overall efter dig, kul.
  Kram

 3. avatar

  SPAM OCH REKLAMKOMMENTARER RADERAS! Svar på kommentaren får du här.

 4. avatar

  Vad roligt att gå igenom fina gamla grejer!

 5. avatar

  Men gud vilken underbar overall 🙂 Hon kommer garanterat vara sötast av alla 1-åringar i den!

  Kom precis tillbaka från ultraljudet och allt var som det skulle. Så lättad nu. En liiiiten bebis med två armar, två ben och ett tickande hjärta.

  Ha en mysig dag!

 6. avatar

  Söt overall..söt heder med alla barnen..kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: