En vinterbild från januari 2011

 • Varit en sväng på jobbet och hälsat på kollegor. Alla sa ”vad söt hon är” om Ida och det gjorde att jag började fundera på vad man annars säger när någon visar sin bebis än just ”vad söt, vad fin, vad gullig”, allt som bekräftar det yttre… Har ni några tankar om det?
 • Tagit en 40 minuters promenad. Det blev 4 kilometer och bitvis var jag rädd att både jag och vagnen skulle flyga all världens väg. Vilken blåst..
 • Nej och sluta har varit ledorden ikväll. Att det ska vara så svårt att inte trotsa sin gamla mor.

Har ni gjort något skoj idag?


Uppdaterat 08:57: Haha, nä, det är klart att man inte kan säga något annat om en bebis än just det yttre. Jag har nog blivit lite skadad av att läsa Lady Dahmer där det enligt henne är helt förkastligt att kommentera någons utseende. Men det kanske inte gäller bebisar. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Lätt hänt att man kommenterar det yttre vid livets start. Det är trots allt innan bebisens personlighet vuxit fram och en egen person tagit plats. Men så snart de tar för sig av livet mer än av sina föräldrar växer helt andra sidor fram än ett yttre =)

 2. avatar

  Tack så mycket 😉

 3. avatar

  tror nog också på det att man säger så för att man inte vet något annat än det yttre och sen är ju bebisar oftast väldigt, väldigt söta 🙂

 4. avatar

  Men heeeej, jag har visst inte varit inne här sen bebisen bestämde sig för att titta ut, så man får lov att gratulera!!

  Och det du skriver där, om att alla bara kommenterar det yttre, inte för att vara sån, meeeen man kan inte direkt kommentera nåt inre på en bebis som man inte känner och som inte kan prata 😛 Det är i så fall "vad snäll hon är", för att hon inte skriker, hehe.

  Hoppas allt är bra med er! =)

 5. avatar

  vad mysig blogg! 🙂

 6. avatar

  Vad härligt det ser ut på bilden =) Hoppas på en solig dag idag efter allt blåst och regn. Kram och ha det fint!

 7. avatar

  Har haft en underbar systerdag med massor med shopping! 🙂
  Lite svårt att säga "Åh så intelligent!" eller liknande om en liten bebis, så söt blir ju mest passande… 🙂

 8. avatar

  Det blir nog automatiskt så man säger om en bebis eftersom man inte vet nåt annat än det yttre om den och alla bebisar är ju "fina" på så sätt att de är en gåva. "Söta" däremot är ju inte alla t ex men många säger det ändå =) Var på jobbet häromveckan med dottern och en väldigt ärlig kollega sa till mig "alltså de flesta bebisar är verkligen inte söta alls men Alva var ju söt PÅ RIKTIGT!". Haha, ja det var ju gulligt sagt typ.

 9. avatar

  Mysig blogg 🙂
  Väldigt fina smycken du hade i headern!

 10. avatar

  Visst är det som du säger att man alltid va söt, va fin och så vidare. Jag säger själv likadant för jag blir riktigt rörd i hjärtat av att se de här små bebisarna men orden räcker oftast inte till för att uttrycka det så spontant.

 11. avatar

  Sv: Ja det får du allt göra. Det är nog rätt dåligt med storlekar kvar nu men i januari kommer en ny kollektion! Trevlig blogg du har!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: