avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  dom skorna var riktigt snygga

 2. avatar

  Snyggt!

 3. avatar

  Sv: Visst är det! Hittade bilden på en tumblrsida, men det stod inte var det var köpt… haha, well. Inspirationen är där och jag ska ut och leta! 😉

 4. avatar

  Fint!

  Och fin ny header har du också 🙂

 5. avatar

  Visst var det 🙂 Tyvärr lär ju sådana hus kostar lite mer än skjortan och så har vi inte så mycket skog i skåne tyvärr! Kul att du håller på med smycken, det gör jag med, eller gjorde..Har lite brist på inspiration på den fronten just nu..

 6. avatar

  superläckert collage!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: