29 november 2023

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Inspiration

  1. Sv: Visst är det! Hittade bilden på en tumblrsida, men det stod inte var det var köpt… haha, well. Inspirationen är där och jag ska ut och leta! 😉

  2. Visst var det 🙂 Tyvärr lär ju sådana hus kostar lite mer än skjortan och så har vi inte så mycket skog i skåne tyvärr! Kul att du håller på med smycken, det gör jag med, eller gjorde..Har lite brist på inspiration på den fronten just nu..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: