Idag körde jag första intervallpasset sen jag blev gravid med Ida. Det kändes helt okej, Jag satte ribban lågt, klara 5*1 minut i 12 km/h. Vila en minut emellan. Jag körde 8 intervaller och det kändes riktigt bra.
Jag är lite nyfiken på mina mått, vill veta hur stor skillnad det är. Det känns både på mina kläder och på vågen. Jag är nu nere på min inskrivningsvikt så graviditetskilona är borta. Nu vill jag bli mer fit och klara löptestet som är om någon månad.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Sv; Ja juste 🙂

  2. avatar

    nee.. hon verkar vaa lite … ja .. du vet 😛

  3. avatar

    Vilka fina kids du har! 🙂 Tack för din kommentar!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: