Idag har vi haft kalas för Alexander. Alldeles för mycket tårta och alldeles för mycket läsk inmundigades. En riktigt härlig dag har vi haft.

Efter kvällsmaten ska vi titta på Popper´s pingviner igen. En väldigt mysig film. Rickard jobbar natt  så när han har åkt ska jag sätta mig i soffan med en riktig tjejfilm. Twilight kanske…

Hoppas ni har en bra lördag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men hjälp, idag har vi oxå haft kalas för Alexander, fast våran Alexander då vill säga;-)
  Hoppas ni hade trevligt 🙂

  //Love Selina

 2. avatar

  Ja eller hur! 🙂 Hur gammal är din nu?

 3. avatar

  Sv: ja fast jag tycker inte det var aaaallt för gott men man kanske måste vänja sig vid smaken och konsistensen? 🙂

 4. avatar

  Tack tack 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: