2 oktober 2023

Könsneutralt

Jag blir riktigt ledsen att läsa den här artikeln. Den ger mig en bitter eftersmak och inget av det känns bra
Jag skulle aldrig vilja experimentera så med mina barn. Vi har ingen aning om vad det får för konsekvenser för framtiden eller vilken förvirring det kan orsaka barnet. Eller inte men just eftersom att man inte vet säkert så är det inget för mig.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Könsneutralt

  1. Ja jag kan också tycka att det är lite väl extremt. Jag försöker så gott jag kan att blanda typiska "tjej" & "pojksaker" & introducerar olika sorters leksaker men att ta det till en sådan extrem nivå kan ju inte vara bra.

    svar Ja verkligen!

    Ha en trevlig lördag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: