Godmorgon! Alex ligger i vår säng och drar timmerstockar och lilla Ida ligger på golvet och sprattlar och pratar lite. Idag tänkte jag gå ut i snön och åka pulka med Alexander. Det är en av fördelarna med att ha barn, man kan göra barnsliga saker utan att någon tycker det är konstigt.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Lotte: Det tänker vi göra. 🙂

  L: Krya på er. Ska klura lite på filmtips.

  Emmelie. Usch för regn och storm.

 2. avatar

  ÅH vad jag önska vi hade snö! Men här är det bara en jäkla massa stormar och REGN! 🙁

 3. avatar
  L säger:

  Va kul med pulka! År sedan man åkte. Minns när man var liten och åkte vaxduk eller va det var. Pip va fort det gick! (tyckte man då)
  Men här blir det kurera, fått förkylningen vi inte kan undvika såhär års. Så filmtips välkomnas!

 4. avatar

  Ååå va härligt med snö!! Här har inte varit någon snö alls 🙁 Passa på att åka när ni kan 🙂
  Kram Lotte

  Ps: fin du va på bilden under!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: