avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så söt den prickiga klänningen såg ut! 🙂

 2. avatar

  Ja precis… Pappor sitter barnvakt så fort de är ensamna med barnen, medan det är självklart att mammor tar hand om sina barn om kvällarna. Tur att det inte gäller alla…

 3. avatar

  Sv; japp det gör det 🙂

 4. avatar

  Den pricka klänningen var jättesöt! 🙂

 5. avatar

  Jasså, löpning. Själv vill jag börja dansa Zumba,.

 6. avatar

  Twist & Tangoklänningen var superfräsch och vårig 🙂

 7. avatar

  älskar den där klänningen! har klickat hem den 🙂

 8. avatar

  Sv: ja jätteskönt verkligen! 🙂

  Vad mkt fina kläder, så kul med allt nytt som kommer nu:)

 9. avatar

  åå fin klänningen nere till vänster var!

 10. avatar

  svar: ahaa intressant, vi får väl se vad som döljer sig i min mage. Just nu är jag nästan 99 % säker att det är en kille till men självklart funderar man varför jag mår så annorlunda men kan ju vara att om det är en kille så är den annorlunda mot William och man därför mår helt olikt. Men vi får se skall bli spänannde, vi vill ju kolla kön så blir runt den 16 februari. =)
  KRAM

 11. avatar

  åh fy! vid den tiden är man inte människa

 12. avatar

  åh så mycket fint 🙂

 13. avatar

  sv. ja verkligen 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: