Vilken härlig dag vi haft, lite skillnad mot igår då vi var osams mest hela tiden. Vi har pysslat och ätit fruktsallad bland annat och ikväll så satt jag och Samuel i vår säng och tittade på Snövit. Jag somnade i från givetvis, så trött på kvällarna.

Idag har jag även tränat, joggade lite på löpbandet och körde lite styrka. Kändes bra men jag längtar till jag är i min forna form. Jag tyckte inte att jag hade bra kondition när jag tränade innan graviditeten men jämfört med nu så hade jag det. Jag orkade ju springa en mil, det är långt borta just nu. Men snart så. Eftersom att jag har varit i god form så tar det inte så lång tid att komma tillbaka. Rickard som är personlig tränare ska göra upp ett schema till mig.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: