Har tillbringats hemma hos svärmor. Det var fullt hus då Rickards syster och hennes barn och Rickards bror, hans sambo och deras dotter också var där. Det bjöds på julmat, jag var inställd på fika så jag och barnen hade redan ätit. Men julmust och alldeles för mycket godis slank ner. Nu är alla helger slut för den här gången så nu måste jag skärpa till mig med maten och träningen. Som tur är så har inte onyttigheterna satt sig på kroppen. Amningen tar säkert alla kalorier.

Alla barnen sover nu. De var helt slut efter helgen och dåligt med sömn. Jag och Rickard tar nog och kryper till kojs tidigt. Skriver jag nu iallafall. Vi lär väl fastna i en film som vanligt….

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    God fortsättning rara du! hoppas ni fått en fin start på nya året 🙂 många kramar

  2. avatar

    Fin tröja!

  3. avatar

    så härligt, hoppas att du hade ett bra avslut på 2011!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: