Kan inte se mig mätt på denna lilla tös.

Jullov är inte bra. Rutinerna har blivit helt omkullkastade. Sovmorgon och frukost vid halv tio. Nu står lunchen på spisen. Det blir korvstroganoff och ris idag. Det ska bli skönt att komma tillbaka i de vanliga gängorna. Gillar inte att dagen blir så förskjuten.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oj, jag har inte läst din blogg sedan hon föddes. Grattis! Vad fin hon är.

 2. avatar

  Hon är så söt:)det är så roligt att läsa om och se henne eftersom våra flickor är jämngamla:)men det är farligt att läsa om alla fina flickkläder som du hittar och som man lätt skulle vilja köpa..

 3. avatar

  Åh så söt!!
  Själv tycker jag det är skönt med dessa dagar när man får sova längre mm Men sen brukar ju jag få kliva upp mellan 04-05 när jag jobbar med =/

 4. avatar

  det är så som julloven ska vara ;-D Snart är du på banan igen. Hon är söt, lille tösen 🙂

 5. avatar

  Så fin!

 6. avatar

  Åh vad söt hon är 🙂 hoppas du har en fin dag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: