Godmorgon! Sovit gott? Jag har inte sovit jättebra i natt. Ida var gnällig och jag drömde en massa konstiga saker. Både hon och jag är nu också förkylda. Trodde vi skulle klara oss men inte då.

Barnvälsignelsen igår var jättefin. Mysigt att komma iväg och träffa vänner. När vi kom hem blev det godismys och karaokesjungande. Så roligt. Till kvällsmat blev det pizza i soffan tittandes på Piff och Puff och sedan spelade vi lite spel.

Jag och Rickard åt en massa godis och tittade på Rush hour. Tröttnar aldrig på de filmerna men givetvis somnade jag i från. Det kändes att jag varit upp sen halv fem.

Planer idag är inga särskilda. Jag och Alexander ska på simskola i eftermiddag och så ska jag knåpa ihop en smyckesbeställning.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Oh, ser att lilla tjejen nu kommit till världen – stort grattis!
    Kram

  2. avatar

    Krya på er! Här är det en långdragen förkylning. Tänker hela tiden att nu måste det vända, nästa natt måste bli bättre men icke…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: