Vad roligt det är när man går ut med Samuel för att åka pulka och när man kommer in är det total kaos i vardagsrummet. Två saftflaskor hade Alexander hällt ut på vardagsrumsbordet. Det var bara att börja torka….

En mysig dag har vi haft, på förmiddagen åkte vi till stan för att hitta karaokedvd:er och det slutade med att det blev ett köp via nätet istället. Det blir skoj att sjunga en massa ABBA-låtar (och en massa annat) med pojkarna. Jag har alltid älskat att sjunga och när jag var barn var min största dröm att bli lika världskänd som Mariah Carey. Hon var min favorit, förutom perioden i högstadiet då Backstreet Boys och framförallt Nick Carter fick hjärtat att banka.

Ikväll stekte jag ett stort lass med pannkakor så nu har vi lunch till imorgon. Så smidigt. Ja inte att steka, men imorgon att slippa matlagning.

Hoppas ni haft en bra dag!


avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh så gott med pannksiar! 😀 Roligt med karaoke!

 2. avatar

  tack <3

  Idag köpte jag jordgubbar! 😀 Gillar du det precis som jag? 🙂

 3. avatar

  Hej! Jag såg att du hade kommenterat inte allt för länge sen på min förra blogg, så om det intresserar det vore det jättetrevligt om du kikar in på min nya!

  Du behöver absolut inte publicera detta eller något, jag ville bara informera de som har läst förr om mitt url-byt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: