Idag längtar jag efter vår, värme och härliga skogspromenader.

Godmorgon. Fy vilket väder det är idag. Blåser och regnar så idag vill jag inte gå ut. Det gapar tomt i kyl och frys så ut måste vi ändå.

Igår kväll fick jag äntligen tillbaka lite smyckesinspiration. Lägger upp dem här och i webshopen senare idag. Ett halsband, ett armband och några örhängen.

Vad har ni för planer?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag gjorde också lite smycken igår, ett till mamma som fyller år idag och ett till mig själv :). Det är ju superkul att stansa!

    Vilken härlig bild, längtar verkligen till sommaren nu! kram

  2. avatar

    Ja våren får gärna komma nu! Ingen mer storm eller regn tack! Jag har blivit förkyld och hängig så det blir lugnt hemmamys/fix hela dagen. Hoppas det slutar regna och blåsa tills ni ska ut och handla.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: