5 december 2023

The backup-plan

Gårdagens film blev The backup plan med Jennifer Lopez i huvudrollen. En förutsägbar men charmig film om en tjej som tröttnat på att hitta den rätte och blir gravid själv istället.

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag gjort. Ida vaknade vid fyra och ville ha mat. Hon var dock klarvaken så Rickard gick upp med henne och jag somnade om. Så skönt.

Planer idag: mysa med barnen. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “The backup-plan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: