29 november 2023

Tisdag

Nya smycken jag gjort som kommer upp i webshopen under morgondagen.

Dagen har som vanligt bara sprungit förbi. Jag har ikväll roat mig med att läsa gamla inlägg från förra året. Vad roligt det är att ha kvar. Jag kommer inte ens ihåg hälften av allt som jag gjort eller tankar jag tänkt. Det är rätt tråkigt att det är så mycket man glömmer. Jag vill komma ihåg allt, då är bloggen bra.

Jag oroade mig mycket över hur det skulle bli med en liten till, andra saker som det var stora frågetecken till. Det är skönt att se så här med facit i hand hur mycket av oron som var obefogad och hur allt löst sig på bra sätt med olika saker.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tisdag

  1. Åh vad fina smycken du gör. Verkligen 🙂 Jag håller själv på att jobbar på en affärsplan för att öppna pärlbutik och smyckestillverkning 🙂

  2. Kollar ibland också tillbaka på gamla inlägg, så kul att se på i efterhand 🙂
    Jättefina smycken du gör, ska spana in din webshop!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: