Godmorgon! Idag är jag allt annat än pigg. Hela sängen full med barn + en liten Ida som tyckte att kvart i fem var en bra tid att vara klarvaken på. Hon skulle inte somna om, zzzzz. Jag får försöka slumra en stund senare.

Vi har en pepparkaksdeg i kylskåpet så den tänkte jag baka ut idag med pojkarna. Annars tänker jag inte göra mycket.

Brorsan och ett gäng barn. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så fina dom är! 🙂 Riktigt mysig bild.

 2. avatar

  Hoppas du får en stunds vila senare istället! Har också en pepparkaksdeg i kylen, kanske borde härma dig med ett pepparkaksbak…

 3. avatar

  Låter som en mysig dag!
  Hoppas du får sova lite sen.
  Ha en fin helg!

 4. avatar

  Jag gjorde precis ett inlägg om hur glad jag är att våra morgonvanor ändrats. Jag kommer ihåg när vi var tvungen att gå upp vid 05, man blir ju inte människa på hela dagen. Allt jag önskade då var att få sova åtminstone till 06 😉

  Det är märkligt det här med träning.. när man väl har börjat vill man ju ha mer. Det gäller nog att göra det tillräckligt frekvent så att man inte tappar den känslan.

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: