Otroligt gullig kofta till de små. HÄR finns den. Klick, klick…

Godmorgon! Hoppas ni fått en bra start på veckan. Vi har unnat oss sovmorgon, sista dagen på jullovet innan vardagen drar igång igen imorgon med skola och dagis. Det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.

Idag är det lika fint vinterväder som igår. Så härligt, idag är jag sugen på en vinterpromenad i Tinnerö och fota vackra vinterbilder. Jag har fått träningsvärk i ryggen efter löpningen i förrgår, varje djupinandning gör jätteont. Det enda som hjälper mot det är träning så en sväng på löpbandet blir det senare.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Himla gullig kofta! Trist att solen försvann men härligt med sovmorgon!

 2. avatar

  Hur söt som helst!

 3. avatar

  Galet gullig kofta ju, ack. Ibland önskar jag att jag var barn.

 4. avatar

  Vackert här med, men kallt! Hade tänkt ut och fota vinterbilder, men min barfotalöpning igår har gett mig fantastisk träningsvärk i vaderna, så blev inte någon skogspromenad imorse… 😛

 5. avatar

  Tackar!
  Allt bra med dig idag? 🙂 kram!

 6. avatar

  koftan var ju uber söt. här blir det också motion men power walk. ska gå in mina nya easy tones idag. då dem gamla fick punka. hoppas du får en fin dag l´fina du!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: