Ikväll är en sån här kväll när jag är jätteglad över vissa saker och känner blaha över andra saker. (Ensamma kvällar är inget bra för mig, jag får alldeles för mycket tid att tänka och grubbla.Jag har alltid grubblat på saker och ting i all oändlighet. Kan nog vara ganska tröttsamt för den som måste lyssna på mitt babbel)
 
Jag är iallafall glad över att jobbat med en ny vikarie idag. vi klickade direkt och har haft så roligt ihop. Skratt och skoj hela dagen lång. Men jag råkade göra bort mig genom att tro att hon precis tagit studenten när hon är 26 och har en son på snart tre år. Pinsamt Hanna. 🙂
 
En annan sak jag inte gillar är att vad jag än sätter händerna i finns det alltid någon som kommer göra det bättre. Det är en ganska deprimerande tanke. Jag vill vara bäst på allt, säger mitt hjärta. Min logiska hjärna säger givetvis att det ju faktiskt är omöjligt. Alla är bra på olika saker. Hjärnan och hjärtat samarbetar verkligen inte i det här. 
 
 
Jag blev så glad när jag upptäckte att det fanns jordgubbar bland allt ogräs. Bild från första helgen i vårt hus.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    Anonym säger:

    Skönt när man har kul på jobbet 🙂

  2. avatar

    Jag är likadan med grubbleriet! Så himla trist & slösing med energi. Hoppas du får en härlig nattsömn & en fin dag imorgon!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: