Dessa tre böcker är jag nyfiken på. Filmen Sarahs nyckel såg jag med mamma tidigare i våras så den vill jag läsa. Den gröna milen har jag velat se men den är så lång så jag har inte tagit mig tiden. Men nu, nu ska jag läsa den. Jag älskar deckare (Anna Jansson är en stor favorit) så valet på boken Flickan med snö i håret var inte så svårt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ohh du måste se Den gröna milen! Lätt den bästa film jag sett!

  1. avatar
   säger:

   Har också bara hört positivt om den.

 2. avatar
  Angelica säger:

  Sarahs nyckel har jag läst och det är en riktig sträckläsarbok, kan verkligen rekomendera den, vet dock inte hur stor skillnad det är mellan bok och film då jag bara läst boken.

 3. avatar

  Mysigt med pocketböcker nu på sommaren 🙂 Skulle vilja läsa ett gäng jag med, blir nog en ny beställning snart!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: