5 december 2023

Godmorgon

 
I lördags gjorde jag ett armband. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Det är ännu finare i verkligheten.
 
Ny vecka igen och här startar dagen med sol. Härligt! Idag känner jag mig utvilad för första gången på väldigt länge. Vi gick och la oss innan tio igår kväll och Ida har inte vaknat något i natt. Hon ville ha välling vid halv sex, annars har hon sovit. Så skönt.
 
Idag jobbar jag till fyra och vad kvällen bjuder på vet jag inte än, förutom träning. Jag behöver springa lite intervaller.
 
Hoppas du får en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Jättefint… nåt liknande sånt, fast med rosa pärlor istället för blå skulle passa fint hos mig 😉 Hihi! Duktig du är!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: