Här i huset är köket minst dubbelt så stort som i lägenheten vi lämnade. Dock så är det lite dåligt med förvaringsutrymmen så vi köpte en sideboard på Ikea. Vi hade tur och kom över den på rea för under halva priset. Här får barnens pysselleksaker och spel plats. Blomman som står i fönstret har flyttats in i tvättstugan så i fönstret står en fredskalla, ett foto på Samuel och ljusstakar. Bild på det kommer också. Funderar på att köra ett videoinlägg när Samuels rum är klart så får ni se allt på en gång i ett inlägg.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad skönt att ha ett stort kök! Jag ängnar det mesta av min hemmatid i köket, så det är viktigt att det är trivsamt. Roligt att du delar med dig av lite bilder!
  Ha en bra dag!:)

 2. avatar

  ha en fin dag
  kram

 3. avatar

  ha en fin dag
  kram

 4. avatar

  Skönt med lite förvaring dååå 🙂
  puss

 5. avatar

  ser mysigt ut 🙂

  1. avatar
   säger:

   Tack. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: