Jag har alltid känt mig lite konstig och annorlunda. Jag säger saker som andra inte skulle säga och gör tokiga saker. Idag pratade jag med en person om en massa saker och helt plötsligt så bara säger jag att jag inte är som alla andra. Och det höll h*n med om. Så nu går mina tankar varma. Ska jag ta det positivt eller negativt, jag vet inte. Inte känns det bra iallafall, fast jag vet det själv.
 
Jag är inne i världens svacka och tänker inga vackra tankar om mig själv. Det är alldeles för mycket som hänt som sätter griller i huvudet på mig… Trots allt positivt så är det det negativa som får fokus. Skärpning Hanna!!!
 
 
En outfit från en regnig dag tidigare i somras.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Jag tycker det viktigaste är ett gott hjärta, med det vinner man världen =) Tro på dig själv.
  Kram

  1. avatar

   Tack! 🙂

 2. avatar
  Lina säger:

  Du är så härlig och fin Hanna! Glöm allt annat! Vi måste ses! Saknar er! Kramar

  1. avatar

   Tack snälla. Jag saknar er också. Nästa vecka har jag massor med tid. Kram

 3. avatar
  säger:

  varje människa är unik!! Det är de som gör livet så fantastiskt!!

  1. avatar

   Så sant som det var sagt. 🙂

 4. avatar
  säger:

  Jag känner likadant, att jag är inte som alla andra. En rastlös själ som är sjukskriven pga stress och ångest. Hoppas vi snart blir bättre på att tycks om oss själva, både Du och Jag!
  Stor kram!

  1. avatar

   Vad jobbigt att vara sjukskriven. Hoppas att du snart får må bättre. Kramar!

 5. avatar

  Det är positivt att inte vara som alla andra. Vet ju inte vad den personen menade men egentligen är det ju ingen som är som alla andra 🙂 Fortsätt vara den du är tänkt att vara – finns bara en som du!

 6. avatar

  Det är så jobbigt när man faller in i massa konstiga tankar. Men du, en sak är säker. Vi är alla lite knäppa & underliga! Och jag är helt säker på att du är en fantastiskt fin människa!
  KRAM

  1. avatar
   säger:

   Tack för din kommentar! Den värmer. 🙂

 7. avatar

  En stor kram till dig med massor av positiva tankar=)

  1. avatar
   säger:

   Tack snälla du! 🙂

 8. avatar

  sv, tack så mycket 🙂
  hoppas du tänker lite positivare om dig själv snart, men så kan det allt bli ibland =/
  Kram

  1. avatar
   säger:

   Tack snälla för pepp! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: